Опалювальний сезон у Києві завершиться 18 квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опалювальний сезон у Києві завершиться 18 квітня

318
Опалювальний сезон у столиці України завершиться 18 квітня і міська влада відразу почне підготовку до нового опалювального сезону. Про це повідомила перший заступник начальника Головного управління енергетики, енергоефективності та енергозбереження КМДА Олена Малежик.
"Для поліпшення ситуації і забезпечення ефективної роботи системи теплозабезпечення міста, затверджена Схема теплопостачання Києва на період до 2015 року. Зокрема, нею передбачено розвиток і оптимізацію існуючої системи теплопостачання. Також розроблена і представлена на затвердження міська цільова програма "Гаряча вода", яка дозволить відновити роботу циркуляційних мереж гарячого водопостачання", - зазначила Малежик.
Зараз завершується розробка "Програми модернізації комунальної теплоенергетики та системи теплопостачання міста Києва на 2011-2015 роки", а також "Регіональної програми підвищення енергоефективності на 2011-2015 роки для міста Києва".
Крім того, розглядається створення робочої групи з вибіркової перевірки якості проведення випробувань теплових мереж та підготовки теплоспоживаючого обладнання житлових будинків і об'єктів соціальної сфери.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас