Уряд посилює пропаганду української освіти за кордоном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд посилює пропаганду української освіти за кордоном

211
Кабінет Міністрів затвердив порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки пропаганди України за кордоном. Як повідомила FINANCE.UA прес-служба Кабміну, відповідну постанову №368 уряд прийняв на засіданні 6 квітня.
"Постанову прийнято з метою врегулювання порядку використання бюджетних коштів, передбачених на 2011 рік Міністерству освіти і науки, молоді та спорту за бюджетною програмою "Фінансова підтримка пропаганди України за кордоном", які спрямовані на фінансову підтримку пропаганди системи освіти України за кордоном" , - йдеться в повідомленні.
Як вважають в КМУ, реалізація постанови сприятиме активізації роботи з впровадження сучасних інформаційних технологій, спрямованих на забезпечення ефективного міжнародного співробітництва України в галузі визнання документів про освіту (відповідно до положень Лісабонської і Гаазької конвенцій).
"Також виконання зазначеного документа дозволить зміцнити позиції України на міжнародному ринку освіти та збільшити кількість іноземних студентів, які отримують вищу освіту в Україні. Це в свою чергу дозволить підвищити рівень інформованості міжнародного співтовариства та забезпечити формування позитивного міжнародного іміджу України та її системи освіти", - йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас