Колекцію вина продали з аукціону за 12,4 мільйонів доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колекцію вина продали з аукціону за 12,4 мільйонів доларів

192
На аукціоні Sotheby's продана колекція вин Бордо і Бургундії за 12,4 мільйонів доларів.
Найбільший інтерес до торгів проявили покупці з Азії. Головний лот - 12 пляшок вина Romanée Conti - був проданий представнику Азії за 233 тис. доларів. Аналітики давно відзначають інтерес споживачів до дорогоцінного вина, повідомляє foodmonitor.ru.
Попередній рекорд продажів винної колекції був зафіксований в 1999 році. Тоді вона була реалізована за 14,1 млн. доларів.
Особливу увагу продажів вина готовий приділити і аукціонний будинок Christie's. Ухвалено рішення розширити штат співробітників, зайнятих продажами вина. З 2009 року реалізація вина збільшилася на 70%. Симон Там посяде місце керівника винного підрозділу в Китаї, а Робін Келлі О'Коннор - очолить представництво в Америці. Інтерес до вина проявляють не тільки американці та європейці, але й покупці з Китаю.
"Продажі вина відіграють важливу роль в глобальній стратегії Christie's, - прокоментували своє рішення в компанії. - Реалізація цього продукту дозволяє отримати нових клієнтів". Christie's має намір вкласти більше ресурсів в обслуговування клієнтів і керування операціями та створити найбільшу команду фахівців, зайнятих в торгівлі вином, серед міжнародних аукціонних будинків.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас