Дніпропетровську на будівництво метро дали 30 млн. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дніпропетровську на будівництво метро дали 30 млн. грн.

Казна та Політика
171
Кабінет міністрів України виділив Міністерству інфраструктури 30 млн грн для будівництва метрополітену в Дніпропетровську.
Відповідні постанови Кабінету міністрів про перерозподіл коштів державного бюджету 2011 року з Резервного фонду на державні капітальні витрати було оприлюднено в п'ятницю.
Як раніше повідомлялося, наприкінці лютого поточного року в Дніпропетровську після тривалої зупинки відновлено будівництво метрополітену.
Дніпропетровський метрополітен - одна лінія довжиною 7,8 км із 6 станціями - було відкрито 29 грудня 1995 року й відтоді не розвивався.
Існуюча лінія пов'язує залізничний вокзал Дніпропетровська з промзоною і житловими кварталами в західній частині міста, не досягаючи при цьому великого житлового масиву "Парус" на західній околиці, і не проходячи під історичним і діловим центром міста, що лежить на схід від вокзалу. В даний час лінія обслуговується тривагонними поїздами, які курсують з інтервалом 7-17 хвилин, і перевозить у середньому близько 25 тис. пасажирів на добу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас