Азаров відкрив автомобільний рух через Дарницький міст — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров відкрив автомобільний рух через Дарницький міст

320
Прем'єр-міністр України Микола Азаров взяв участь у відкритті автомобільного руху з правого берега на лівий по Дарницькому залізнично-мостовому переходу через Дніпро у Києві. Про це повідомила прес-служба Уряду.
"Приємно, що за двадцять років незалежності вперше здається в експлуатацію такий великий, серйозний інфраструктурний об'єкт. Підкреслюю, вперше! Нічого подібного за двадцять років у експлуатацію не вводилося... Сьогодні я дуже радий - у киян з'явиться ще одна можливість швидко добиратися з правого берега на лівий", - підкреслив Прем'єр.
При спорудженні автомобільного переїзду з правого на лівий берег будівельники встановили 32 опори, змонтували понад 14 тис. тонн металоконструкцій і уклали понад 30 тис. кв. м асфальтового покриття, - йдеться в повідомленні КМУ.
Микола Азаров поставив завдання до 28 травня відкрити автомобільний рух з правого берега на лівий із заїздом з боку моста Патона і до 1 вересня - з лівого берега на правий з виїздом у напрямку Конча-Заспи і повністю ввести в експлуатацію весь Дарницький автомобільно-залізничний мостовий перехід.
Як повідомлялося, 27 вересня 2010 р. було відкрито залізничне сполучення через річку Дніпро по Дарницькому залізнично-автомобільному мостовому переходу.
28 жовтня 2010 року запрацював пересадочний вузол "Лівий берег", який об'єднав залізничні маршрути з автомобільними потоками Березняків, Русанівки, Позняків і Харківського масиву.
17 грудня 2010 року було відкрито автомобільний рух Дарницьким залізнично-автомобільним мостовим переходом через річку Дніпро з лівого берега на правий.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас