Венчурний фонд Вікторії Тігіпко інвестував в інтернет-проект з продажу авіаквитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Венчурний фонд Вікторії Тігіпко інвестував в інтернет-проект з продажу авіаквитків

Казна та Політика
404
Венчурний фонд TA Venture, співзасновником та керівником якого є дружина віце-прем'єр-міністра України Сергія Тігіпка Вікторія, інвестує в інтернет-проект Bravoavia, що спеціалізується на продажі авіаквитків.
Як повідомляється в прес-релізі фонду, проект вийде на ринок у квітні 2011 року і надасть користувачам можливість вибирати вигідні пропозиції авіакомпаній-лоукостерів, таких як Wizzair, Easyjet, Ryanair та інших.
"Bravoavia - перспективний проект у сфері електронної комерції, який в першу чергу розрахований на споживачів з України, Росії та Білорусі, а також інших країн СНД, і є спільною інвестицією Bravofly Group (швейцарський розробник системи продажу квитків - ІФ) і фонду TA Venture", - наголошується в повідомленні.
Надалі проект планує розширити функціональність і, крім продажу авіаквитків, надавати користувачам можливість бронювання готелів, прокату автомобілів та інших супутніх послуг.
У самому фонді агентству "Інтерфакс-Україна" не уточнили суму інвестицій і частку в проекті.
Інвестиційний фонд TA Venture заснований в 2010 році та інвестує в перспективні інтернет-проекти в Україні, Росії, інших країнах СНД, а також у США і Європі. Фонд оперує $20 млн початкового капіталу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас