Янукович: Україна підтримує ініціативи ООН з продовольчої безпеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Україна підтримує ініціативи ООН з продовольчої безпеки

Аграрний ринок
226
Президент України Віктор Янукович і Генеральний секретар ООН Бан Кі-Мун обговорили у Давосі питання ядерної та продовольчої безпеки. Про це повідомила прес-служба Президента.
Генеральний секретар ООН висловив стурбованість глобальною світовою тенденцією зростання цін на харчову продукцію. "Це призводить до кризових явищ у багатьох країнах, - відзначив Бан Кі-Мун. - Ми, ООН, шукаємо шляхи подолання цих явищ".
У свою чергу, Віктор Янукович зазначив, що Україна готова підтримати ініціативи ООН та долучитися до програм із забезпечення продовольчої безпеки.
"Україна має відповідні можливості виробництва сільськогосподарської продукції. Тому ми готові підтримати ініціативи ООН у цій сфері", - підкреслив Глава держави.
Кажучи про продовольчу безпеку, Президент також відзначив важливість вже досягнутих домовленостей в цьому питанні з Японією.
"Ми сьогодні будемо об'єднувати зусилля України, інвестиційні та технологічні можливості Японії, щоб значно збільшити обсяги виробництва продуктів харчування та їх постачання на світові ринки", - сказав Янукович.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас