У Києві замість ринку "Петрівка" побудують торговельний центр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві замість ринку "Петрівка" побудують торговельний центр

1251
Директор ТОВ "Книжковий ринок" Віталій Правдивий повідомив, що цього року почнеться підготовка до реконструкції ринку "Петрівка". На місці господарського і частини рядів книжкового ринку з'явиться великий торгово-розважальний центр "Петрівка".
"Ми закінчуємо погоджувати проектну документацію. Будувати новий ТРЦ будемо 1,5-2 роки. Частина книжкового ринку буде знесена, але територія старого ринку по вул. Вербова, 21, з якої починався книжковий в 1997 році, залишиться. Це пам'ятка Києва, він обов'язково буде збережений", - підкреслив він, назвати точну суму, у яку обійдеться будівництво, директор ринку затрудняється: за його словами, це десятки мільйонів євро. Проект ТРЦ "Петрівка" був затверджений на міськраді ще в 2007 році, тоді ж мала розпочатися реконструкція. Однак завадила криза, пише "Сегодня".
Зараз на "Петрівці" кілька ринків - продовольчий "Колосок", речовий "Петрівка", "Книжковий" і "Господарський". Після реконструкції залишаться речовий, продовольчий і частина книжкового. Правдивий пообіцяв, що в новому ТРЦ обов'язково будуть місця для тих торговців, чиї точки знесуть. "Ми заклали в план близько 10 тисяч квадратних метрів торговельної площі під диски і книги, і тих, хто захоче перейти з ринку в ТРЦ - ласкаво просимо", зазначив він.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас