Взяти участь у державному перевороті українці можуть за 390 дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Взяти участь у державному перевороті українці можуть за 390 дол.

740
Українські туроператори продовжують продавати путівки в Туніс. У туристичному агентстві "Всесвіт" запевнили, що проблем з вильотом в аеропорт Монастір не буде, а вартість тижневого відпочинку в туристичному місті Сус буде починатися з 390 $ / чол.
У компаніях "Роза Вітрів" та "Сонячний Вояж" розповіли, що чартерних рейсів в Туніс немає, і викликано це не політичною ситуацією в країні, а виключно сезонністю. Тим не менш, організувати поїздку в Туніс найближчими днями можливо, стверджують агенти "Сонячного Вояж", проте вартість путівки буде стартувати з 1000 доларів на людину.
Від поїздки до Тунісу відмовляли в компанії "САМ" аргументуючи свою позицію можливістю скасування авіарейсів в країну. В турагентстві "Яна" заявили, що в Туніс відпочивальників не відправляють через введений воєнний стан в країні.
Голова Всеукраїнської асоціації туристичних операторів (ВАТО), власник турфірми "Гамалія", Ігор Голубаха розповів, що всі українські турфірми виконують рекомендації МЗС не відвідувати Туніс. Також він повідомив, що Туніс не є пріоритетним напрямком діяльності для українських турагенств й оскільки основний туристичний сезон відкривається на початку травня, то всі домовленості щодо укладання контрактів з туроператорами і виділенню чартерів будуть розпочаті у березні.
Нагадаємо, за даними посольства України в Тунісі, в цій країні знаходиться 7 українських туристів. У теж час, за даними ЗМІ, МЗС поки не робив жодних кроків для їх організованої евакуації.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас