Рада викликала Пшонку "на килим" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада викликала Пшонку "на килим"

Казна та Політика
820
Верховна Рада прийняла рішення 12 січня під час засідання парламенту заслухати "інформацію Генпрокуратори відносно підстав порушення кримінальних справ і узяття під варту окремих осіб".
Відповідну постанову, ініційовану нардепами від фракції ПР Олександром Єфремовим та Ігорем Шаровим, підтримали 408 із 427 народних обранців, зареєстрованих у сесійній залі.
Зазначимо, представники опозиції погодились підтримати цю постанову за умови, що інформацію надаватиме особисто генеральний прокурор України.
Нагадаємо, вчора фракція БЮТ звернулась із проханням заслухати 11 січня доповідь керівництва ГПУ відносно ув'язнених опозиціонерів. Про це на засіданні погоджувальної ради сказав лідер фракції Іван Кириленко. Спікер Володимир Литвин попросив фракцію внести відповідний проект постанови, по доповіді. Він також пообіцяв звернутися до ГПУ з проханням надати письмову інформацію з цих питань. Зі свого боку лідер фракції ПР Олександр Єфремов попросив перенести це питання на середу, коли у сесійній залі буде день опозиції
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас