На Майдані Незалежності відкрили безкоштовний парк розваг і ковзанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Майдані Незалежності відкрили безкоштовний парк розваг і ковзанку

2445
На Майдані Незалежності в суботу почав роботу безкоштовний парк розваг для маленьких киян і гостей столиці і льодовий каток, які урочисто відкрив заступник голови КМДА Леонід Новохатько.
"Нудьгувати в ньому не будуть ні маленькі кияни, ні дорослі. Всі знайдуть собі новорічні розваги до вподоби, адже всього на площі розміщено 12 атракціонів. Хочу підкреслити, що завдяки зусиллям столичної влади, всі ці дитячі розваги - абсолютно безкоштовні", - підкреслив Л.Новохатько.
На радість малятам - гірки, гойдалки, каруселі, машинки, іграшкова дитяча залізниця та атракціони із захоплюючими назвами "Піратський острів", "Поїзд "Вестерн". Разом із атракціонами також розташовано 10 дитячих майданчиків із гірками і гойдалками. Вони працюватимуть аж до Хрещення, а потім їх подарують столичним районам.
Традиційно почав працювати каток біля пам'ятника Незалежності. Батьки, які привели своїх дітей на Майдан, можуть також перевірити свою влучність у тирі і разом з дітьми пострибати на батуті.
Відвідувачі парку можуть зігрітися чаєм або кавою, поласувати шоколадом чи іншими солодощами, які продаватимуться у казкових дерев'яних будиночках поблизу атракціонів.
"Ми дуже раді, що знайшлися небайдужі підприємці, які допомогли подарувати дітям цю різдвяну казку", - сказав заступник голови КМДА.
Л.Новохатько від імені міської влади запросив всіх киян на Майдан Незалежності разом святкувати Новий Рік і Різдво.
"Це родинні свята, під час дуже хочеться побути з близькими. Тому ми подарували всім сім'ям цей парк розваг, де дорослі і діти можуть весело провести час разом і відпочивати".
Зазначимо, що парк розваг на Майдані працюватиме щодня протягом всіх новорічних і різдвяних свят, до 19 січня, з 12 до 20 годин. Режим роботи катка: з 8:00 до 22:00 (щодня). Вартість катання на катку, включаючи прокат ковзанів, становитиме від 20 до 40 грн. Діти пільгових категорій кататимуться безкоштовно.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас