Депутат: Протести підприємців фінансує БЮТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутат: Протести підприємців фінансує БЮТ

699
Народний депутат з фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко стверджує, що протести підприємців на Майдані фінансуються через конвертаційні центри і політичну силу Юлії Тимошенко.
"На самому початку, коли вийшли представники малого бізнесу, ми отримували чітку інформацію - хто оплачує, скільки сплачується за це стояння. По-перше, на цьому напрямку працювали конвертаційні центри. По-друге, БЮТ, який потім спробував додати політичного забарвлення того, що спочатку планувалося як показати волю народу", - сказав Колесніченко.
"Я навіть здивувався, що Тимошенко на Майдані з'явилася дуже рано - не вийшло народного хвилювання... При цьому я був на київських ринках, був у себе в Севастополі, розмовляв з людьми. Заходив і на Майдан. Я питав, проти чого вони протестують. Так ось тих, хто знав, навіщо він протестує, там було не так вже й багато. Особливо мене потішило питання про вето президента. Я запитав: "А що таке вето?" Лише один з десяти зміг мені чітко сказати , що це таке", - зазначив регіонал.
При цьому, за словами Колесніченка, ті люди, які хотіли вести переговори, вони "це робили, коли ми були в парламенті й обговорювали з підприємцями Податковий кодекс". "Але коли на рівні Кабміну представники Майдану зустрілися з владою, то ці підприємці-переговорники були далекі від бізнесу: пальці віялом, знаєте. Закінчилося це тим, що підприємці вважають, що переговори їм не потрібні і взагалі, мовляв, давайте, звільняйте місця", - сказав Колесніченко.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас