Росія не має наміру збільшувати терміни безперервного перебування для українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія не має наміру збільшувати терміни безперервного перебування для українців

410
Міграційна влада РФ не бачать необхідності в збільшенні термінів безперервного перебування українців у Росії, повідомив глава Федеральної міграційної служби (ФМС) Костянтин Ромодановський.
"Україна - найголовніший міграційний партнер Росії. При цьому українські громадяни можуть безперервно перебувати на території Росії протягом 90 днів. Аналогічні умови діють і щодо росіян. Цей термін достатній і збільшувати його ми сенсу не бачимо", - сказав він журналістам.
Раніше українські громадські діячі неодноразово висловлювали пропозиції збільшити терміни безперервного перебування українців в Росії вдвічі - до 180 днів.
Тим часом К.Ромодановський закликав українську сторону інформувати своїх громадян, які збираються на заробітки до Росії, про умови праці та особливості законодавства РФ.
"Потрібно щоб людина, яка збирається у нас працювати, знала, куди вона їде, які права у неї, які гарантії будуть їй надані. Важливо також знайомити її з особливостями нашого законодавства", - підкреслив голова ФМС.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас