Голодний кабан вчинив набіг на м'ясну крамницю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голодний кабан вчинив набіг на м'ясну крамницю

102
У Німеччині голодний кабан зробив набіг на м'ясну крамницю, повідомляє Metro. Інцидент стався кілька днів тому в невеликому місті Хер-Гренцхаузен на заході країни.
Як розповіли очевидці події, тварина забігла в магазинчик, встрибнула на прилавок і почала з жадібністю поїдати виставлене на продаж м'ясо. Згодом цього кабана, який налякав відвідувачів крамниці, застрелив один з місцевих мисливців.
У поліції Хер-Гренцхаузена припустили, що кабан вийшов з лісу в пошуках їжі. "Зараз так холодно, що в лісі зовсім немає ніякої їжі", - пояснив один з офіцерів.
Після того, як тварину вбили, її тушу розчленували і пустили на продаж в тій же лавці, на яку він зробив "наліт". "Сосиски з кабанячого м'яса - місцевий делікатес. Знаєте, не часто тварини самі доставляють себе до нас у магазин, тож за це ми йому вдячні", - відзначив працівник магазину.
Кабани є всеїдними нежуйними тваринами. Довжина тіла тварини може становити два метри, а вага досягати двохсот кілограмів. Полювання на кабанів може бути небезпечним заняттям, тому що ці тварини іноді нападають на людей. М'ясо кабанів використовується для приготування різних других страв і закусок.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас