Аргентинських художників покарають за голу Барбі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аргентинських художників покарають за голу Барбі

97
Mattel, компанія-виробник ляльок Барбі, заявила про намір подати до суду на двох аргентинських художників. Як повідомляє Orange News, фірма вирішила звернутися до суду після того, як художники Брено Коста і Гільєрмо Соусу надрукували календар, в якому гола Барбі зображена разом з іншою лялькою у відвертих позах.
Як пояснили самі художники, календар повинен донести до покупців послання про те, що в сучасному світі за допомогою сексу можна продати все що завгодно. При цьому Коста і Соусу відзначили, що календар був випущений спільно із фірмою Matchbox (компанією володіє Mattel).
Інформацію про спільну роботу Matchbox з аргентинськими художниками компанія-виробник Барбі не прокоментувала, проте вельми критично висловилась про результати цієї творчості. "Ми не хочемо, аби Барбі зображалася таким чином, особливо з нашим логотипом", - зазначила представниця фірми Стефані Вегенер.
Чи збирається компанія відсудити у художників компенсацію або просто добитися заборони на продаж календаря, не уточнюється.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас