Гра у сніжки у Лейпцігу переросла у бійку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гра у сніжки у Лейпцігу переросла у бійку

99
У Лейпцігу безневинна гра у сніжки переросла в масову бійку за участю більше 500 осіб, повідомляє телерадіокомпанія MDR. Інцидент стався 29 листопада в міському районі Конневіц.
Спочатку в сніжки грали близько 40 людей, проте кількість їх швидко збільшилась, пристрасті вирували: в результаті, як відзначає Leipzig Seiten, в хід пішли сніжки з невеликими каменями, а потім вже просто камені, пивні пляшки і петарди.
Для розгону натовпу на місце прибула поліція. Двоє службовців правопорядку отримали поранення. Крім того, постраждав водій легкової машини, яка проїздила повз натовп: кинута кимось пивна пляшка розбила скло автомобіля, і чоловік порізався осколками.
На деякий час рух міського транспорту в районі Конневіц був перекритий. Порушників порядку розігнали, проте ніхто затриманий не був. У поліції покладають відповідальність за подію на членів молодіжних анархістських і ультралівих угрупувань. Повідомляється, що Конновіц вже не раз ставав місцем ігор у сніжки, які закінчувалися зіткненням із поліцією.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас