Президент не відкидає зміни кадрів у зв'язку з масовими протестами проти Податкового кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент не відкидає зміни кадрів у зв'язку з масовими протестами проти Податкового кодексу

5103
Президент України Віктор Янукович не відкидає можливості прийняття кадрових рішень у зв'язку з масовими акціями протесту проти Податкового кодексу, повідомляє прес-служба глави держави.
"Якщо буде необхідність, і я побачу, що є грубі процесуальні порушення, які призвели до такої ситуації, і треба буде прийняти кадрові рішення - я ці рішення прийму", - заявив В.Янукович під час зустрічі з підприємцями на столичному Майдані Незалежності.
Спілкуючись з підприємцями, президент наголосив на необхідності врахування їхніх пропозицій до Податкового кодексу, щоб в результаті держава отримала реальний інструмент детінізації та дерегуляції економіки.
Відповідаючи на запитання підприємців з проблем, з якими вони стикаються при веденні бізнесу, зокрема, з корупцією чиновників, президент підкреслив: "Я зроблю все, щоб знищити корупцію у владі. Але це не робиться за один день. І ми в цьому питанні з вами союзники. Хто найбільше страждає від корупції? - Народ. І бізнес. І я зацікавлений у тому, щоб подолати цю хворобу".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас