Поштова служба США не змогла домовитися з профспілками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поштова служба США не змогла домовитися з профспілками

Казна та Політика
141
Поштова служба США, яка завершила минулий рік зі збитками в $8,5 млрд., не досягла домовленості з двома профспілками з приводу угод про зарплати і премії.
Обговорення з Національною асоціацією постачальників сільської пошти (National Rural Letter Carriers Association) зайшли в глухий кут, повідомила поштова служба після того, як термін досягнення домовленості з профспілками минув 20 листопада. Переговори з Американським союзом поштових працівників продовжені до полудня 23 листопада.
Поштова служба США, в якій працюють понад 583,9 тис. працівників, у вересні почала переговори з профспілками про намір знизити витрати за рахунок скорочення кількості штатних співробітників. 78% свого бюджету служба витрачає на зарплати співробітникам.
"Спад в економіці поряд з розвитком цифрових технологій призвів до сильнішого падіння обсягу поштових відправлень з часів Великої депресії", - повідомило агентство. "Щоб залишатися сильним в майбутньому, поштова служба повинна контролювати витрати через створення позаштатної робочої сили", - наводить повідомлення агентство Bloomberg.
Профспілки поштових працівників загальною чисельністю 330 тис. членів виступили проти планів поштової служби скасувати доставку пошти по суботах.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас