Банк "Надра" і MasterCard Europe S.A. представляє нову лінію продуктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Надра" і MasterCard Europe S.A. представляє нову лінію продуктів

Фінтех і Картки
134
19 грудня в Києві була проведена спільна прес-конференція банку «Надра» і компанії MasterCard Europe. Прес-конференція була присвячена презентації нової лінії продуктів банку, розроблених за підтримки платіжної системи MasterCard - початку першої в Україні емісії елітних кредитних карт MasterCard Platinum, запуску цільової програми для жінок MasterCard Lady"s і нової дебетової програми банку Maestro Prepaid.
Першим в Україні банк «Надра» починає емісію кредитних карт MasterCard Platinum у рамках своєї програми «Справжня кредитна картка». Клієнтам, що оформляють картку MasterCard Platinum, банк запропонує широкий спектр додаткових послуг. При цьому, у рамках різних тарифних пакетів, клієнти зможуть вибрати для себе саме ті додаткові послуги банку, у яких вони зацікавлені. Партнерство банку «Надра» із платіжною системою MasterCard Europe S.A. дозволило вивести на фінансовий ринок новий картковий продукт – предоплачену картку Maestro Prepaid. Також на прес-конференції була проведена презентація першого в Україні унікального кредитного продукту MasterCard LADY"S – картки з оригінальним «жіночим» дизайном, створені спеціально для жінок.
Усім власницям кредитних карток Lady’s банк дає безстроковий кредит по програмі «Дійсна кредитна картка». Кредитування по пільгових відсотках у рамках нової програми не вимагає погашення використаного кредиту після кожного розрахункового циклу. Усе, що необхідно зробити клієнту – це внести обов'язковий мінімальний платіж у розмірі 7% від суми фактично використаного кредиту і нараховані банком відсотки.
Спеціальною пропозицією банку по програмі MasterCard Lady"s є нарахування додаткового бонусу власникам кредитних карток з розрахунку 0,3% від суми операцій по картці, зроблених у торговій мережі. Крім того, банк розробив власну програму знижок, що діє в мережі компаній-партнерів банку по програмі Lady Mix. Модні бутики, салони краси, фитнес-центри, ресторани, дилери з продажу автомобілів нададуть власницям карт Lаdу's свої послуги по спеціальних пільгових тарифах.
За матеріалами: Надра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас