Дворкович: Процес вступу Росії до СОТ завершиться у 2011 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дворкович: Процес вступу Росії до СОТ завершиться у 2011 році

Казна та Політика
130
Процес вступу Росії до Світової організації торгівлі завершиться у 2011 році. Про це в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу Russia Today заявив помічник президента РФ Аркадій Дворкович.
"Ми розраховуємо, що доповідь робочої групи - ключовий документ для вступу до СОТ - буде готовий на початку наступного року і що процес вступу завершиться у 2011 році", - заявив Дворкович.
"Шанси на вступ до СОТ наступного року великі, як ніколи, - в основному завдяки тому, що величезний прогрес був досягнутий на переговорах зі Сполученими Штатами. Це один з основних результатів за підсумками інтенсивних переговорів, які Росія останнім часом вела із США із різноманітних питань. У цьому сенсі можна сказати, що "перезавантаження" зароблено", - додав помічник президента РФ.
"Ми посилено працюємо над тим, аби погоджувати технічні питання, що залишаються, зокрема, як поєднати наш Митний союз з Казахстаном і Білоруссю із членством у СОТ. Але це вже не політичні, а технічні питання", - сказав він.
Дворкович також зазначив, що для російської економіки ефект від вступу Росії до СОТ буде позитивним. "Ми сформулювали свою переговорну позицію так, щоб не створити істотних ризиків для російської економіки. Ми створили досить довгі перехідні періоди для всіх основних галузей і секторів промисловості, аби наслідки вступу до СОТ не ударили по ним". "Тому ми упевнені, що ефект від вступу Росії до СОТ буде позитивним як для окремих галузей, так і для економіки в цілому", - заявив помічник президента РФ.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас