Попова можуть днями призначити главою КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попова можуть днями призначити главою КМДА

Казна та Політика
293
Указ Президента про призначення Олександра Попова головою столичної держадміністрації готовий і може бути оприлюднений незабаром.
Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на джерело в Адміністрації Президента.
За інформацією джерела, оприлюднення Указу про призначення Попова главою КМДА відкладалося у зв'язку з визначенням дати, коли це доцільніше здійснити. Оскільки 5 листопада в Києві за участю Президента України і прем'єр-міністра відбудеться презентація трьох нових станцій метро - "Деміївської", "Голосіївської" і "Васильківської", то саме в цей день Указ може бути оприлюднений. При цьому джерело не відкидає, що рішення оприлюднити Указ буде прийнято сьогодні. У такому випадку Попов буде запускати нові станції метро вже у статусі керівника Київської держадміністрації.
У той же час, за словами джерела, рішення про оприлюднення Указу може бути відкладено, оскільки в оточенні Президента існують сили, які не хочуть, щоб Попов зайняв посаду голови КМДА.
Нагадаємо, раніше перший заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак повідомив про те, що найближчим часом буде призначений голова адміністрації міста Києва. Він також зазначив, що він вважає кандидатуру чинного першого заступника голови Київміськадміністрації Олександра Попова найкращою на цю посаду.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас