Французький дизайнер створив "потопаючу" яхту, яка викликала справжній фурор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Французький дизайнер створив "потопаючу" яхту, яка викликала справжній фурор

151
Оптиміста від песиміста можна відрізнити не лише за їхнім ставленням до склянки води, це може підтвердити французький дизайнер Жюльєн Бертьє, адже створена ним яхта Love Love... наполовину занурена у воду! Песиміст скаже, що вона тоне, оптиміст - що спливає, а реаліст, що яхта має такий вигляд сама по собі.
Мабуть, однією з цілей створення такої яхти було змусити розум людини вийти з площини, здивувати його, навчити мислити непересічно і розуміти нестандартні речі. Дехто може здивуватися, адже на вигляд це навіть не зовсім яхта. Це лише її половина. Але, тим не менш, цілком самодостатня половина, тому що на ній можна без всяких побоювань плавати по морях і океанах. Щогла для вітрила на яхті Love Love виконує чисто декоративні функції (ну хіба що ще й рівноваги додає). Парус на неї краще не вішати, а вже пересуватися під вітром взагалі протипоказано - можна і перекинутися. А рухається вона по поверхні води за допомогою звичайного бензинового мотора. Повільно, акуратно, але впевнено.
Виглядає яхта Love Love, спущена на воду, досить оригінально і цікаво. Особливо оригінально вона виглядає з точки зору власників інших, нормальних яхт. Уявіть собі, що ви один з них. Ви бачите, що хтось із ваших колег-яхтсменів потрапив у біду, тоне. Ви підпливати до нього, але виявляється, що з ним все нормально, а яхта його цілком спокійно пливе в обраному капітаном напрямку.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас