Янукович літатиме на орендованому гелікоптері — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович літатиме на орендованому гелікоптері

475
Президент Віктор Янукович для перельотів на роботу використовуватиме орендований гелікоптер і парк Державного управління справами. Про це розповів журналістам голова адміністрації президента Сергій Льовочкін.
"У Державного управління справами є досить авіаційної техніки у власності і оренді для того, щоб забезпечити безпечне пересування", - сказав Льовочкін.
"Це буде комбіноване рішення - оренда і використання нинішнього парку", - сказав він.
Льовочкін також зазначив, що Янукович літатиме на гелікоптері іноземного виробництва, оскільки "в Україні їх не виготовляють".
На питання, чи використовуватиметься майданчик на Парковій алеї, Льовочкін відповів: "Це - один із варіантів".
"Посадка повітряних суден у центрі міста - це завжди проблема. Київ - величезне місто, де є необхідність такого повітряного сполучення і авіацією МНС, і медичною авіацією. Це - крок до модернізації столиці", - сказав Льовочкін.
На питання, чи не остерігається Янукович негативній реакції суспільства у зв'язку з перельотами, Льовочкін сказав: "негативна реакція суспільства вища, коли люди стоять у великій пробці".
"Якщо порахувати математично, скільки коштує переліт і скільки проблем створюється через обмеження руху, то логічно було б прийняти рішення на користь гелікоптера", - сказав Льовочкін.
На репліку, що німецький канцлер і британська королева їздять без перекриття вулиць, Льовочкін відповів: "У вас епізодичне враження про систему пересування канцлера і королеви. Якби ви там бували частіше, ви б знали більше нового".
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас