Центр столиці залило гарячою водою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Центр столиці залило гарячою водою

476
Сьогодні у центрі столиці через прорив тепломережі, були залиті гарячою водою вулиці Горького і Червоноармійська. Про це повідомили в прес-службі "Київенерго".
900 будинків залишилися без теплопостачання і гарячої води по вулиці Хрещатик, Червоноармійська і частково по бульвару Лесі Українки через прорив тепломагістралі на вулиці Анрі Барбюса в Печерському районі Києва.
Так, за повідомленням, у п'ятницю о 13:10 на вулиці Барбюса стався прорив магістрального трубопроводу діаметром 700 мм, з подальшим витоком води.
За словами представників швидкої допомоги і МінНС, які прибули на місце пошкодження, громадяни по допомогу не зверталися.
О 13:55, пошкодження було локалізоване, фахівці "Київенерго" почали відновлювати гідравлічний режим і стабілізувати тиск на теплоцентралі.
"Київенерго" вже розпочала ремонт пориву.
"Протягом доби ми сподіваємося відновити гаряче водопостачання і опалювання споживачів", - говориться у повідомленні.
Зараз у зону локалізації потрапило 10 житлових будинків і 5 відомчих, прилеглих до місця пошкодження.
Причиною цього пошкодження, за попередніми даними, стала зовнішня корозія тепломережі, яка була прокладена в грудні 1971 року і давно перевищила нормативний термін експлуатації.
Нагадаємо, Київська міська державна адміністрація розглядає можливість придбання пересувних котельних для стабілізації подачі тепла і гарячої води при можливих аваріях на тепломережах в період опалювального сезону.
4 жовтня Київ почав опалювальний сезон в учбових і медичних установах, а 7 жовтня - в житловому фонді.
Пізніше перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов зазначив, що підготовка міського господарства до опалювального сезону профільними управліннями міськадміністрації є незадовільною.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас