Тимошенко вважає передчасним зняття мораторію на продаж землі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко вважає передчасним зняття мораторію на продаж землі

341
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає передчасним скасування мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.
"Жоден наш фермер, жоден наш аграрій, наші українські підприємства не здатні будуть конкурувати в грошах на покупку цієї землі", - сказала вона на прес-конференції у Вінниці в четвер, повідомляється на персональному сайті політика.
На думку Ю.Тимошенко, перш ніж відміняти мораторій, необхідно прийняти пакет законопроектів, які забезпечать прозорий ринок купівлі-продажу землі, створять сприятливі умови для власників земельних ділянок.
Як повідомлялося, в адміністрації президента України висловлюються за відміну мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення раніше 2012 року.
За словами першого заступника глави адміністрації президента країни Ірини Акімової, готуються до розгляду у Верховній Раді законопроекти про державний земельний кадастр і ринок землі, необхідні для відміни мораторію. Вона висловила сподівання, що парламент розгляне їх до кінця поточного року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас