Світовий банк оцінив природу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк оцінив природу

380
Світовий банк вирішив оцінити природу в цифрах, аби розрахувати вартість екосистем різних країн, передає CNN. Попереднє дослідження проводиться у зв'язку із погіршенням стану екосистем і зменшенням площ природного середовища. Першими в п'ятирічному проекті візьмуть участь Індія та Колумбія.
На першому етапі планується виділити території, що представляють найбільшу цінність в 6-10 країнах. Потім буде оцінена вартість природних активів для подальшого зіставлення витрат на захист природи і масштабів природокористування. Пропозиція була внесена в четвер, 28 жовтня, на 10 -й конференції Конвенції зі збереження біологічної різноманітності в Нагоя, Японія. В п'ятницю учасники конференції обговорять 10-річну програму зі збереження біологічної різноманітності.
Японія готова виділити $2 млрд на охорону видів в країнах, що розвиваються, Великобританія - $160 млн на охорону лісів, а Іспанія - $6,8 млн на захист 15 заповідних зон. Світовий банк закликав приватний бізнес внести пожертвування до фонду "Врятуйте наші види", заснований спільно з Міжнародним союзом охорони природи (МСОП) і організацією "Глобальний екологічний фонд". Першою відгукнулася Nokia. Компанія не оголошує про розмір пожертвування.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас