Британія планує залучити в економіку 200 млрд фунтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британія планує залучити в економіку 200 млрд фунтів

Казна та Політика
130
Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон закликав британських бізнесменів вкладати більше коштів в економіку країни, повідомляє Reuters. На черговій зустріч з представниками бізнесу Кемерон повідомив, що британські компанії знаходяться в досить стійкому становищі, аби інвестувати гроші у розширення бізнесу.
Прем'єр пообіцяв прикласти максимум зусиль, аби британські банки могли пропонувати бізнесу розумніші умови кредитування. Таким чином Кемерон сподівається пом'якшити наслідки реформи зі зменшення витрат на держсектор.
Всього британський уряд сподівається залучити 200 млрд фунтів стерлінгів державних і приватних інвестицій.
В рамках програми скорочення витрат кабінет міністрів Великобританії планує в найближчих 4 роки зменшити або залишити на нинішньому рівні фінансування низки напрямів, у тому числі оборони, охорони здоров'я, освіти, науки і культури. Пенсійний вік планується підвищити до 66 років.
На минулому тижні уряд оголосив про остаточне рішення про скорочення 490 тисяч робочих місць в державному секторі в найближчих 4 роки. За розрахунками кабінету міністрів, цей захід дозволить заощадити 1,8 млрд фунтів стерлінгів.
Также було оголошене про те, що уряд Великобританії планує масовий продаж лісів, що належать державі. Очікується, що до 2020 року більше половини з 748 тисяч гектарів лісу буде продано.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас