Понад 100 тис. будинків було вилучено банками в США за місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 100 тис. будинків було вилучено банками в США за місяць

Нерухомість
716
Понад 100 тис. будинків було вилучено банками у вересні у неплатоспроможних позичальників, що стало рекордною кількістю, яка, як очікується, почне знижуватися найближчими місяцями, бо найбільші банки починають переглядати свої стратегії поведінки.
Банки вилучили 102 134 будинки у вересні, згідно з даними компанії RealtyTrac Inc, що виявилося найбільшим значенням відтоді, як компанія почала відстежувати дані в 2005 році. У серпні число вилучень склало 95 364 будинки. Кількість повідомлень про втрату прав викупу житла зросла на 3% до 347 420. Кожен з 371 американського домовласника отримав таке повідомлення.
Продажі проблемного житла склали близько третини від всіх операцій з нерухомістю в США у вересні, що може негативно позначитися на ринку житла, вважають в компанії. Банк Bank of America Corp., найбільший в США кредитор, заявив 8 жовтня, що має намір скоротити число випадків втрати прав на викуп по всій країні, а компанії JPMorgan Chase & Co. і Ally Financial Inc. припинили вилучення житла в тих 23 штатах, де для цього потрібне рішення суду.
"Ми говоримо про ті кредити, щодо яких майже напевно буде прийнято рішення про їх вилучення. Затримки, що надаються, є тільки відтермінуванням їх виконання", - говорить Рік Шарга, старший віце-президент компанії RealtyTrac Inc.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас