Експерти чекають зростання безробіття в США у вересні на 0,1 відсоткового пункту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти чекають зростання безробіття в США у вересні на 0,1 відсоткового пункту

Казна та Політика
194
Бюро статистики праці Міністерства праці США в п'ятницю о 16:30 опублікує дані щодо динаміки числа робочих місць в несільскогосподарських галузях економіки країни за вересень.
Як прогнозують аналітики, опитані інформаційно-аналітичним інтернет-порталом dailyFX.com, рівень безробіття в США у вересні зріс на 0,1 відсоткового пункту в порівнянні з серпнем і склав 9,7%, а несільскогосподарський сектор економіки додав 5 тис. робочих місць.
Національне статистичне бюро Німеччини Destatis о 10:00 сьогодні повідомить про стан сальдо торгівельного балансу в країні в серпні. Згідно з прогнозами аналітиків, опитаних інформаційно-аналітичним інтернет-порталом dailyFX.com, профіцит торгівельного балансу країни склав 11,3 млрд євро проти 13,5 млрд місяцем раніше.
Міністерство торгівлі США о 18:00 п'ятниці повідомить дані про запаси на оптових складах в США в серпні. Аналітики, опитані інформаційно-аналітичним інтернет-порталом dailyFX.com, прогнозують зростання показника в даному періоді на 0,5% в порівнянні з липнем, коли він збільшився на 1,3%.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас