Київрада анулювала своє рішення про вилучення 80% акцій "Київміськбуду" з програми приватизації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада анулювала своє рішення про вилучення 80% акцій "Київміськбуду" з програми приватизації

Казна та Політика
272
Київська міська рада скасувала своє прийняте в четвер рішення про вилучення 80% акцій АТ "Холдингова компанія "Київміськбуд" (Київ), що перебувають у комунальній власності міста, з Переліку господарських товариств, пакети акцій і частки яких належать територіальній громаді міста Києва і підлягають приватизації.
Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", за скасування даного рішення проголосували 64 депутати.
Пропозицію про повернення до перегляду даного питання вніс секретар Київради Олесь Довгий, який аргументував свою позицію тим, що дана поправка була внесена з голосу депутатом фракції "Блок Юлії Тимошенко" Денисом Москалем і не пройшла розгляд в профільних комісіях.
Як повідомлялося, раніше в четвер Київрада вилучила 80% акцій АТ "Холдингова компанія "Київміськбуд" з Переліку господарських товариств, пакети акцій і частки яких належать територіальній громаді міста Києва і підлягають приватизації.
Таке рішення було прийняте на сесії Київради в четвер за пропозицією депутата фракції "Блок Юлії Тимошенко" Дениса Москаля.
Тим часом раніше фракція БЮТ заявляла, що наполягатиме на вилученні з цього переліку 20 підприємств, зокрема "Київводоканалу", "Київгазу", "Хліба Києва" і "Київхімволокна".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас