Британські банки продовжили знижувати бонуси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британські банки продовжили знижувати бонуси

Казна та Політика
115
В цьому році загальна сума бонусів, які британські банки виплатять своїм службовцям, може досягти 7 млрд фунтів стерлінгів, що нижче за показники минулого року (7,3 млрд фунтів стерлінгів), не говорячи вже про докризові 11 млрд фунтів стерлінгів.
Британський Центр економіки і бізнес досліджень заявив, що такі цифри говорять про те, що банківському сектору країни ще рано рапортувати про закінчення кризи. У свою чергу самі банки пояснюють таке зниження економією коштів і небажанням викликати серед своїх клієнтів незадоволеність тим, що в той час, коли їм доводиться затягувати пояси, керівництво банків отримує надприбутки на рівному місці.
Так, наприклад, у Німечині новина про те, що кошти, направлені державою на порятунок проблемних банків, були перенаправлені на виплати премій керівництву цих банків, викликали серйозні публічні протести.
Однак британські громадські організації вважають таке виправдання слабким, а бонусні виплати - "левовими" і недоречними для ситуації, в якій знаходиться сучасна британська економіка.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас