Люди-доміно впали один на одного 400 разів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Люди-доміно впали один на одного 400 разів

60
У британському Ньюкаслі влаштували доміно із людей - захід, під час якого люди, вишикувавшись в ланцюжок, послідовно падають один на одного.
Під час шоу, ініційованого фірмою Palantine Beds, удалося організувати 400 послідовних падінь. Весь захід тривав 3 хвилини 41 секунду.
Організатори хотіли поставити рекорд, і тепер чекають офіційного підтвердження від Книги рекордів Гіннеса.
"Явка була не та, якої ми чекали, тому нам довелося імпровізувати", - зізнався менеджер з маркетингу і продажів Ендрю Уотерс. Одночасно він підкреслив, що правила для реєстрації рекорду були дотримані "до останньої букви".
Уотерс також пояснив, що спочатку планувалося зробити 301 послідовне падіння, але після падіння 380 людей-матраців в США довелося підняти число. Він подякував працівникам компанії за те, що їм довелося працювати наднормово для виробництва додаткової кількості виробів.
Рекорд, який тримався до цього довгий час, був встановлений групою китайців, що організували аналогічне шоу в травні цього року, і в ньому взяли участь 256 осіб. Потім вже в Нью-Йорку впали один на одного 380 людей-матраців.
Однак у серпні цього року в китайському місті Ордос (провінція Внутрішня Монголія) відбулася акція, в якій взяли участь 10267 студентів і школярів міста. Вони, одягнувшись в помаранчеві і білі футболки, утворили своїми тілами ієрогліфи, що прославляють красу міста. Розмір викладеного тілами молодих людей напису був 200 метрів завдовжки і 150 метрів шириною.
Для досягнення більшого ефекту організатори акції запозичили "принцип доміно", коли всі учасники по черзі зайняли необхідну позицію. Перший з учасників шоу з положення стоячи "впав" на у товариша ззаду, отримавши в руки м'яч від відомого китайського баскетболіста Менке Батиря. Падіння спровокувало хвилю "людського доміно".
Однак жодних матраців учні з Ордоса не тримали. Тому, можливо, в Ньюкаслі дійсно був поставлений світовий рекорд із "людського доміно" в номінації "люди-матраци".
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас