Американська родина захищає мікроавтобус хіппі від чиновників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американська родина захищає мікроавтобус хіппі від чиновників

99
Родина із Вашингтона провела акцію на захист мікроавтобуса "Фольксваген", оформленого в стилі хіппі, від представників місцевого відомства із контролю над громадськими спорудами. Як повідомляє Fox News, чиновники зажадали прибрати авто із галявини біля будинку, проте сімейство Каплан-Аллен чинило опір.
Як розповіли члени родини Каплан-Аллен, хіпповий мікроавтобус з'явився у них у дворі навесні 2010 року. В даний час "Фольксваген" не їздить, оскільки в ньому немає двигуна. Мікроавтобус стоїть на галявині для краси і є своєрідною данню пошани культурі хіппі.
Тим не менше, творчий задум не сподобався вашингтонським чиновникам, які визнали автомобіль небезпечним. У департаменті із контролю над громадськими спорудами зазначили, що хіпповський мікроавтобус може представляти небезпеку для місцевих жителів - в ньому можуть знаходитися осколки битого скла, в салоні можуть жити щури, а з автомобіля витікати різні рідини.
Оскільки влада визнала мікроавтобус небезпечним, родині Каплан-Аллен веліли прибрати машину протягом встановленого терміну. Але власники машини виявилися незговірливими і організували акцію в захист "Фольксвагена". На захід, який відбувся 3 жовтня, прийшло близько ста осіб - студенти, школярі, художники і ті, хто в 1960-х роках належав до субкультури хіппі.
Втім акція в захист хіпповського автобуса не справила належного враження на чиновників, і вони, як і раніше, наполягають на необхідності прибрати машину з галявини. "У них є 45 днів на те, аби позбавитися від автомобіля", - зазначили в департаменті.
Чи мають намір Капалн-Аллен влаштувати ще один захід на захист мікроавтобуса, невідомо.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас