Міністр економіки Франції не очікує розвитку кризи за сценарієм W — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр економіки Франції не очікує розвитку кризи за сценарієм W

190
Світова криза не розвиватиметься W-подібно, вважає міністр економіки, промисловості і зайнятості Франції Крістін Лагард.
"Не буде криза розвиватися W-подібно", - сказала вона, виступаючи на форумі "ВТБ Капіталу" "Россия зовет!".
"Зараз перспективи виглядають більш позитивно, ніж рік тому", - сказала К.Лагард, зазначивши, що, зокрема, це відбувається за рахунок прийняття країнами заходів підтримки економіки.
Однак, підкреслила міністр, не "можна втрачати пильність, потрібно підтримуватись дисципліни і забезпечувати належний нагляд. Фінансовий сектор повинен заслуговувати на довіру, а не викликати побоювання", - підкреслила вона.
Міністр зазначила, що в даний час лідерами зростання стають ринки, що формуються, і "ми уважно стежимо за тим, що відбувається по той і цей бік Атлантики, як регулюється ситуація на ринку нерухомості, як здійснюватиметься згортання заходів підтримки економіки, яка буде динаміка зростання, чи є на горизонті ознаки цього зростання".
Говорячи про політику Франції, вона зазначила, що доки "ми стримуємо і скорочуємо розмір нашого дефіциту, сподіваємося, що удасться запобігти ще одній такій самій кризі".
"Дефіцит бюджету повинен скорочуватися, необхідно забезпечити зростання стратегічних інвестицій - це наша політика, і ми проводитимемо її", - зазначила К.Лагард.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас