Заступник голови Держмитниці, щоб його не звільнили, пішов у декрет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заступник голови Держмитниці, щоб його не звільнили, пішов у декрет

856
Заступник глави Державної митної адміністрації Василь Салигін відмовився підписувати попередження про своє звільнення з посади у зв'язку зі скороченням.
Нагадаємо, на виконання доручення президента Віктора Януковича про скорочення чиновницького складу, глава Держмитниці Ігор Калетник подав президентові документи на звільнення два своїх заступників - Петра Онопенка і Василя Салигіна.
Однак, як стало відомо газеті "Дело", Салигін відмовився підписувати попередження про своє звільнення. "Мало того, що він відмовився підписувати папір, він ще і написав заяву на надання трирічної відпустки із догляду за дитиною", - повідомило джерело в Кабміні. На його думку, фактично Салигін пішов в декрет.
Нагадаємо, Василю Салигіну 53 роки. У нього шестеро дітей, наймолодшому з яких - один рік. Двічі він був народним депутатом України. З 2006-го по 2008-й рік очолював Харківську облраду. Є членом Партії регіонів.
Із самим Салигіним виданню поговорити не удалося, проте в його офіційній біографії не вказано, що він колись користувався правом на декрет. "Формально він, звичайно, має право піти в декретну відпустку. Лише у нас виникає питання - чому він вирішив скористатися нею лише перед звільненням і лише через рік після того, як у нього в сім'ї сталося поповнення", - зазначили у відділі кадрів Кабміну.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас