У Латвії з'являться анонімні банківські карти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Латвії з'являться анонімні банківські карти

Фінтех і Картки
672
Латвійський Baltic International Bank (BIB), орієнтований на обслуговування заможних клієнтів, готується запропонувати анонімну преміальну карту Amber Card від платіжної системи MasterCard, розповіла PBWM.ru голова правління BIB Ілона Гульчак.
"Особливість цієї платіжної карти в тому, що на ній не відображуються ім'я і прізвище її власника, а також повна назва банку", - розповіла Ілона Гульчак PBWM.ru. Ця карта не вимагає передоплати, але пропонується лише в пакеті із преміальними кредитними картами MasterCard Platinum або MasterCard Signia, з якими її об'єднує спільний рахунок.
Анонімна карта дозволяє її власникові або членам його сім'ї зберегти особисту конфіденційність. Amber Card можна розраховуватися по всьому світу, враховуючи вимоги, що пред'являються різними країнами і торговцями до таких карт, говорить глава Baltic International Bank. "Наскільки нам відомо, карти такого типу широко не поширені, а в Балтії вона буде першою", - зазначає Гульчак.
Amber Card в даний час знаходиться у стадії технічної розробки, і її випуск планується на початок 2011 року. Серед клієнтів Baltic International Bank традиційно багато росіян.
Анонімні преміум-карти нічим функціонально не відрізняються від карт для економ-сегменту, прокоментував віце-президент MasterCard в Росії Олександр Дунаєв. Картою можна розплачуватися в торговельній мережі і в банкоматах, вона приймається без обмежень. У Росії такі карти для преміум-сегменту доки не випускають через відсутність попиту, зазначив він.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас