Медведєв вніс зміни до Бюджетного кодексу? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв вніс зміни до Бюджетного кодексу?

Казна та Політика
119
Президент Росії Дмитро Медведєв підписав федеральний закон "Про внесення змін до Бюджетного кодексу Російської Федерації та інших законодавчих актів Російської Федерації", повідомила прес-служба Кремля. Закон був ухвалений Держдумою РФ 24 вересня і схвалений Радою Федерації 29 вересня.
Поправки до Бюджетного кодексу РФ подовжують до 2014 року норму про призупинення формування з нафтогазових доходів держави резервних фондів і спрямування цих коштів в повному об'ємі на покриття дефіциту бюджету.
Нові поправки також подовжують до 1 січня 2014 року припинення норм, які встановлюють граничний розмір загального об'єму джерел фінансування дефіциту федерального бюджету, не зв'язаних з використанням коштів Резервного фонду і Фонду національного добробуту, що діє, у розмірі 1% прогнозованого ВВП. Таким чином, до початку 2014 року розмір загального об'єму фінансування джерел дефіциту не буде обмежений 1% ВВП.
Закон передбачає, що до початку 2014 роки подовжується право уряду РФ приймати рішення про використання засобів Резервного фонду без внесення змін до закону про федеральний бюджет. Крім того, до 1 січня 2014 року подовжується термін, протягом якого ЦБ платитиме до федерального бюджету підвищену частку свого прибутку - 75%. Раніше було прийнято рішення, що ЦБ за підсумками 2010, 2011 і 2012 років перераховує до федерального бюджету за підсумками року 75% своєму прибутку, а не 50%, як це було раніше.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас