Янукович: У 2004 році була політична криза — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: У 2004 році була політична криза

268
Рішення Конституційного суду щодо скасування політреформи-2004 - це рішення, яке дозволить навести лад в країні. Таку впевненість висловив в ефірі одного з українських телеканалів Президент України Віктор Янукович.
"Ми хочемо, щоб в країні був порядок? Хочемо. Хочемо, щоб була економічна стабільність? Хочемо. Тому треба побудувати такі правила гри, які б відповідали нашим цілям", - підкреслив Президент.
"Нам потрібні вибори щороку? Ні. Тому потрібно привести законодавство у відповідність з європейськими нормами. Нові зміни до Конституції повинні отримати експертну оцінку Венеціанської комісії, і потім вноситися на розгляд", - додав Президент.
За його словами, в 2004 році була політична криза, але не конституційна. "Спосіб вирішення політичної кризи був вибраний похапки. Зламали конституцію - лише так можна назвати зміни, які були прийняті з порушенням Конституції", - підкреслив В.Янукович.
"І ми побачили протистояння владі. Влада п'ять років вирішувала, хто старший, хто головний, що призвело до падіння економіки, до втрати авторитету країни. Партнери не знали, що можна чекати від такої влади", - додав Президент.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас