В Іспанії страйкують транспортники — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Іспанії страйкують транспортники

179
У найбільших містах Іспанії почався сьомий загальний страйк працівників транспортного сектора, повідомляє іспанська газета "Паіс".
Акції протесту порушили роботу центральних ринків в Мадриді, Барселоні, Сьюдад-Реалі, а також в інших містах. Зокрема, була паралізована робота центрального столичного ринку "Меркамадрід", що забезпечує продуктами інші торговельні центри.
В Мадриді групи протестувальників - від 150 до 300 осіб - заблокували виїзд автобусів із автобусних парків. Джерела газети повідомили, що в столиці на маршрути вийшло 58 з 784 міських автобусів.
Між тим столичний метрополітен почав роботу як завжди. Представники Транспортної ради заявили, що на лініях метро курсує 75% поїздів. Із 270 машиністів працюють 264 людини. На своїх робочих місцях знаходиться 80% персоналу підземних станцій.
Влада Мадриду затвердила указ про надання мінімального пакету транспортних послуг жителям міста. Проте, керівники профспілок заявили, що вони не виконуватимуть декрет влади.
"Ми не згодні з указом про надання набору мінімальних транспортних послуг, ми не підпишемо і не виконуватимемо його. Ми не будемо брати на себе відповідальність за наслідки", - заявив керівник профспілки "Спільний робочий союз" в Мадриді Хосе Рікардо Мартінес.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас