У ПР вимагатимуть відправити Табачника у відставку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ПР вимагатимуть відправити Табачника у відставку

Казна та Політика
3598
В Партії регіонів збираються ініціювати відставку міністра освіти України Дмитра Табачника. Про це заявив народний депутат України від ПР Петро Писарчук, пише ZIK.
"Практично на кожній зустрічі з виборцями мені доведеться відповідати на одне і те ж питання: чому Партія регіонів не відхреститься від принизливих для галичан заяв Табачника. Хочу відразу заявити, що, наскільки мені відомо, Табачник не має повноважень від З'їзду або Політради Партії регіонів бути її ідеологом. Тому чергові злісні випади цього товариша на адресу галичан були б його приватною справою, якби він не обіймав високу державну посаду", - пояснює Писарчук.
За його словами, далеко не всі галичани підтримують ідеологію Тягнибока або Андруховича, але в одному вони єдині - в неприйнятті поглядів Табачника.
"Марно Дмитро Володимирович намагається підібрати аргументи для приниження Львова, адже його український дух не зламали впродовж багатьох століть набагато потужніші колонізатори. Як і не лише стараннями "офісів донецьких, дніпропетровських, харківських, запорізьких, одеських, кримських і інших компаній" творилася його історія, велич і краса", - заявив нардеп.
"Так, нам боляче, що наша місцева влада не завжди демонструє приклади жертовного служіння людям і тим самим дає привід для злорадства Табачникам. Галичани дуже мудрі і толерантні люди, а тому дуже швидко навчаться і обирати владу, яка їх не принижуватиме, а тим більше не дозволять цього робити столичним "історикам".
"Я як народний депутат України ініціюватиму перед коаліцією питання зняття Дмитра Табачника з посади", - заявив Писарчук.
Нагадаємо, в своїй останній публікації під назвою "Духовна капітуляція націоналістів" у тижневику "2000" міністр освіти Дмитро Табачник назвав жителів Львова "печерними націоналістами".
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас