У Лондоні колекцію капелюшків представили оголені моделі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Лондоні колекцію капелюшків представили оголені моделі

1172
На Тижні високої моди в Лондоні стиліст і дизайнер Чарлі Ле Мінду відправив на подіум голих моделей. Дівчата, які представляли нову колекцію 24-річного модельєра, вийшли на подіум лише в туфлях на високій платформі і в капелюшках, на дизайні яких і спеціалізується Ле Мінду. Як пише The Daily Mail, незвичайний показ відбувся в неділю, 19 вересня.
Для Ле Мінду, який дебютував як модельєр трохи більше року тому, "голий" показ став не першим скандальним модним заходом. Так, нещодавно він представив колекцію капелюхів, виконаних із тушок щурів і мишей. Коментуючи вибір матеріалів для виробництва капелюшків, Ле Мінду зазначив, що вважає за краще "творити з тварин прекрасне, а не віддавати їх на поживу зміям".
Чарлі Ле Мінду народився у Франції, але тепер живе і працює у Великобританії. Раніше він займався виключно дизайном зачісок, проте пізніше перейшов на створення одягу та аксесуарів. Серед його клієнтів значиться співачка Леді Гага, відома своєю любов'ю до екстравагантних вбрань і зачісок.
Лондонський Тиждень моди стартував 17 вересня. Під час заходу свої роботи покажуть більше 60 дизайнерів - як початківців, так і вже відомих.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас