Київський ЦУМ змінив наглядову раду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київський ЦУМ змінив наглядову раду

Казна та Політика
326
Акціонери компанії "Київський центральний універмаг" (Київ) на зборах 10 вересня змінили наглядову раду. Про це говориться в повідомленні ЦУМу.
Акціонери звільнили від обов'язків членів наглядової ради Валерія і В'ячеслава Мазуров,а Оксану Большешапову, компанію Eastling Holdings Limited (Британські Віргінські острови) і Фонд державного майна.
Замість них на зборах членами наглядової ради були призначені Жанна Коваленко, компанії Telnet Holdings Limited, Medco Services Limited, Jassen Enterprises Corp. і Omni International Ventures Limited (всі 4 - Британські Віргінські острови).
Всі вони призначені членами наглядової ради строком на 2 роки.
Коваленко до призначення членом наглядової ради ЦУМу обіймала посаду адміністративного помічника в компанії Esta Property Management, яка входить до складу "ЕСТА Холдинг", створеного в 2008 році компанією System Capital Management (всі - Донецьк).
Як повідомлялося, 4 віргінських компанії сконцентрували 60,34% акцій компанії "Київський центральний універмаг".
Зокрема, компанії Telnet Holdings і Omni International Ventures володіють по 17,67% акцій ЦУМу, компанія Medco Services - 10,34% акцій і Jassen Enterprises - 14,66% акцій.
В липні ФДМ продав компанії "Київ-дилера" 39,647% акцій Київського ЦУМу за 89,05 млн. гривень під час торгів на майданчику Української міжбанківської валютної біржі.
відкрите акціонерне товариство "Київський центральний універмаг" створене в 1996 році.
Компанія спеціалізується на роздрібній торгівлі.
Загальна торговельна площа універмагу становить9 тис. кв. м, ЦУМ розташований по вулиці Богдана Хмельницького, 2, у центрі Києва.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас