Банк "Аваль" підвів підсумки спільної акції з MasterCard Europe S.A. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Аваль" підвів підсумки спільної акції з MasterCard Europe S.A.

Фінтех і Картки
70
Банк «Аваль» підвів підсумки акції, організованої MasterCard Europe S.A., що проходила з 1 жовтня по 30 листопада п.р., повідомила прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу АППБ «Аваль».
За інформацією департаменту, у рамках акції АППБ «Аваль» випустив понад 3 тис. платіжних карт кредитного класу — MasterCard Mass і MasterCard Gold, найбільше число яких було оформлено у Центральному офісі банку (м. Київ), Дніпропетровській обласній дирекції й Одеському філіалі банку.
Згідно з умовами акції, усі фізичні особи, що у зазначений період відкрили платіжні карти MasterCard Mass і MasterCard Gold (у т.ч. переоформили на новий термін, відкрили додаткові), отримали у подарунок від міжнародної платіжної системи MasterCard оригінальну ручку, а також автоматично стали учасниками розиграшу автомобіля Citroen XSARA, що відбудеться у грудні п.р.
Також одержати оригінальні ручки MasterCard, як повідомили у департаменті роздрібного бізнесу, можуть фізичні особи, які оформили MasterCard Mass і MasterCard Gold у будь-якому регіональному підрозділі банку «Аваль» у грудні п.р.
Власники карт MasterCard Mass і MasterCard Gold без яких-небудь обмежень розплачуються за товари і послуги у понад 13 мільйонах закладів торгівлі і сфери послуг по усьому світі; знімають готівку зі свого карткового рахунку у понад 280 тисячах банкоматів (у тому числі в більш 300 банкоматів АППБ «Аваль» в Україні), а також у більш ніж мільйоні відділень банків (у тому числі в близько 1200 пунктів видачі готівки АППБ «Аваль» в Україні). Також власники можуть відкрити на картковий рахунок кредитні лінії за домовленістю з банком, розмір яких визначається виходячи з рівня доходів клієнта; керувати картковим рахунком за допомогою мобільного банкінгу АППБ «Аваль»; купувати товари у розстрочку за унікальною програмою АППБ «Аваль» — «Онікс-розстрочка»; одержувати на картковий рахунок заробітну плату.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас