Американська валюта у вівторок торгувалась різноспрямовано — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американська валюта у вівторок торгувалась різноспрямовано

Валюта
185
У вівторок високоприбуткові конкуренти долара США на світовому ринку Forex демонстрували змішану динаміку.
Так, фунт стерлінгів і японська єна подешевшали, тоді як євро, і сировинні валюти показали помірне зростання. Така ситуація на валютному ринку, на думку аналітиків X-Trade Brokers Ukraine, була обумовлена досить суперечливою статистикою.
Індекс споживчих цін Великобританії, як і очікувалося, знизився в липні на 0.2% м/м, індекс економічних очікувань інвесторів ZEW по Німеччині в серпні склав 14 пунктів, тоді як учасники ринку прогнозували зниження з 21.2 пункту місяцем раніше до 21 пункту. Це спровокувало помірну корекцію європейських валют після зростання в азійську сесію.
Індекс цін виробників США виріс в липні на 0.2% м/м, кількість початих будівництв будинків в країні зменшилась з 0.549 млн. в червні до 0.546 млн в липні, промислове виробництво минулого місяця зросло на 1%.
Ця інформація змогла надати підтримку долару відносно європейських валют, але не в парах з євро і сировинними валютами, оскільки підтримка першої провокує інтерес до її купівліз боку Китаю, а другої - попит на сировину.
Варто зазначити, що торги в середу обіцяють бути маловолатильними, зважаючи на слабкість новин, а основні події можуть відбутись вже у четвер.
За матеріалами:
xDirect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас