Азія, перебіг торгів: Біржа регіону продовжує падіння — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азія, перебіг торгів: Біржа регіону продовжує падіння

Фондовий ринок
84
Більшість азійських ринків переважно торгуються із певним зниженням. Акції японських експортерів знижуються на тлі чергового зміцнення курсу єни.
Настрої в регіоні залишаються нестабільними, оскільки інвестори продовжують непокоїтись з приводу темпів глобального економічного зростання. Дані із США в понеділок знов розчарували, починаючи із слабкого індексу житла, що знизилося сильніше, ніж очікувалося, і слабкого індексу ділових умов ФРС в Нью-Йорку ФРС. Ці дані прийшли вже після новини про те, що в другому кварталі економічне зростання Японії різко знизилось.
Як заявив Девід Тейлор, ринковий аналітик в СМС Markets у Сіднеї, виробничий сектор США до цих пір виглядав досить стійко, але зараз ситуація починає змінюватись. Інвестори сподіваються на продовження відновлення, але воно вже призупиняється. У Японії найсильніше страждали акції місцевих експортерів, що втрачають свій прибуток від зміцнення курсу національної валюти. Австралійські акції показували мляву динаміку.
На Токійській біржі за підсумками уранішньої сесії індекс Nikkei втратив 67,82 пункти (0,74%) і складає 9 128,85 пунктів, індекс Topix впав на 5,05 пункти. Єна в даний час торгується на рівні 85.22 - 85.24 за один американський долар (-0,63). На даний момент основний індекс південнокорейської фондової біржі KOSPI підріс на 0,2% (3,57 пункту), зараз він становить1 746,88 пунктів.
Торговельні майданчики Китаю на відкритті демонстрували змішану динаміку котирувань. Так, в континентальній частині країни композитний індекс найбільшої в Азії Шанхайської фондової біржі виріс на 0,15%, компонентний індекс Шеньчженьської біржі збільшився на 0,69%. Індекс Hang Seng на Гонконзькій фондовій біржі досяг рівня 21 102,24 пунктів, втративши 9,88 пункти або 0,05%.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас