З початку року Донецьке РУ Приватбанку емітувало понад 100 тисяч пластикових карт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З початку року Донецьке РУ Приватбанку емітувало понад 100 тисяч пластикових карт

Фінтех і Картки
117
Донецьке регіональне управління Приватбанку з початку 2002 року емітувало понад 100 тисяч карт міжнародних платіжних систем Visa і MasterCard Int. Як повідомили представники Донецького РУ Приватбанку, значний ріст обсягів випуску карт забезпечений за рахунок активної роботи банку на ринку особистих міжнародних карт, упровадження зарплатних проектів, масового випуску соціальних карт і розширення мережі обслуговування карткових продуктів у регіоні. На сьогоднішній день Приватбанк реалізує спільні зарплатні проекти з такими великі підприємствами регіону, як шахти "Комсомолець Донбасу" і "Південно-Донбаська 3", ВАТ "Силур", ТОВ "Комбінат "Каргілл", Донецький національний університет і Донецький державний технічний університет. Також сьогодні за допомогою соціальних карт Приватбанку свою пенсію і соціальні виплати одержують більш 39 000 жителів області.
Високий рівень оснащеності Донецького РУ Приватбанку дозволяє клієнтам Банку в найкоротший термін одержувати карти як масового, так і елітного класу.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. На сьогоднішній день банком емітовано більш 1,9 мільйона карт, що складає 42% від загальної кількості карт, емітованих українськими банками. Національна мережа обслуговування пластикових карт Приватбанку включає 534 банкомата, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних. Регіональна мережа Приватбанку містить у собі 1 360 філій і відділень по всій Україні.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас