Приватбанк упровадив послугу оренди депозитних сейфів у Харкові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк упровадив послугу оренди депозитних сейфів у Харкові

Кредит&Депозит
187
У рамках розширення комплексу послуг для фізичних осіб, Харківське головне регіональне керування Приватбанку надає своїм клієнтам нову послугу - можливість тимчасового, самостійного користування депозитними сейфами для розміщення індивідуального майна клієнта. За словами банкірів, така послуга Приватбанку надається жителям Харкова за самими оптимальними для регіону тарифам. Комплекс депозитних сейфів розташований у новому операційному залі для фізичних осіб офісу Харківського ГРУ, обладнаний у відповідності з усіма нормативами і вимогами НБУ, має депозитні осередки 4-х розмірів. Надалі планується розширення кількості індивідуальних сейфів.
На сьогоднішній день обсяг коштів, розміщених на рахунках фізичних осіб у Харківському ГРУ, складає більш 50 млн. грн. З початку 2002 року Харківським ГРУ Приватбанку випущено більш 60 тисяч пластикових карт.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. Станом на 01.11.2002р. обсяг коштів фізичних осіб, притягнутих Приватбанком, складає 2 389 млн. грн., банк обслуговує понад 3,4 млн. рахунків індивідуальних клієнтів. Регіональна мережа Приватбанку містить у собі 1 360 філій і відділень по всій Україні.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас