General Motors, за неофіційними даними, веде переговори з банками про відновлення кредитної лінії на 5 млрд дол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors, за неофіційними даними, веде переговори з банками про відновлення кредитної лінії на 5 млрд дол

Казна та Політика
218
Американський автовиробник General Motors Co (GM) веде переговори з банками про відновлення кредитної лінії в 5 млрд дол.
На сьогоднішній день Bank of America Corp, Citigroup Inc, J.P.Morgan Chase & Co і Morgan Stanley погодились надати компанії 500 млн дол. у вигляді кредиту, передає РБК із посиланням на Reuters, яке у свою чергу посилається на джерело, близьке до переговорів.
Питання з кредитної лінії буде вирішене, як очікується, протягом двох тижнів, приблизно за місяць до першого публічного розміщення акцій компанії (IPO). В його рамках GM планує продати конвертовані облігації на суму до 3 млрд дол. Крім того, за деякими даними, акції компанії в ході IPO може продати уряд США - на суму до 12 млрд дол. Нагадаємо, йому зараз належить 60% GM.
Очікується, що доходи від IPO підуть на виплату боргів автогіганта і на фінансування його пенсійних зобов'язань перед співробітниками.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас