Азаров говорить, що у нас податківці ще "м'які" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров говорить, що у нас податківці ще "м'які"

Казна та Політика
5443
Опозиція бреше, коли говорить, що тепер Податкова зможе прийти до підприємця і без суду і слідства забрати його гроші і майно, зазначив прем'єр Микола Азаров.
"Я в опозиції досить жорстко критикував уряд, але ніколи не брехав", - обурився він. "Списання з рахунків коштів платника податків може здійснюватися виключно за рішенням суду, і за новим законом також ніхто не може без рішення суду узяти чужу власність", - запевнив він.
За словами прем'єра, влада хоче створити стабільні умови для існування бізнесу. "Всі конфлікти вирішуватимуться за рішенням суду", - підкреслив Азаров. У положеннях нового Податкового кодексу просто точніше виписані функції податкової служби, пояснив він. "Багато що там захищає платників податків якраз від перевірок податкової служби. Ми хочемо створити атмосферу довіри, і створити з Податкової службу, що надає податкові послуги", - зазначив прем'єр.
При цьому він додав, що в США і Європі набагато жорсткіша каральна система за несплату податків, ніж в Україні. "У нас вона ще м'яка. Я, безумовно, не підтримую дуже радикальних заходів. Але я прекрасно знаю, якими податковими повноваженнями володіють органи в інших країнах, там краще платити податки", - підкреслив Азаров
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас