General Motors не отримає фінансової допомоги від уряду Німеччини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors не отримає фінансової допомоги від уряду Німеччини

Казна та Політика
275
Американський концерн General Motors не отримає фінансової допомоги від уряду Німеччини. За офіційною заявою міністерства економіки країни, компанія не відповідає необхідним для цього вимогам.
"У компанії General Motors досить фінансових ресурсів, аби самій профінансувати європейський підрозділ", - говориться в документі. General Motors просив допомоги уряду Німеччині в об'ємі 1,1 млрд. євро для реструктуризації німецьких заводів Opel.
"Після того, як концерн виплатив позики урядам США і Канади, вільна ліквідність компанії оцінюється в 10 млрд. євро", - йдеться в офіційній відмові уряду. У Німеччині вважають, що після того, як GM відмовився продати Opel і залишив компанію в своєму складі, концерн повинен самостійно впоратися із фінансовими труднощами.
Вчора уряд Іспанії і уряд автономної області Арагон прийняли рішення про виділення 300 млн. євро як допомогу Opel. Столицею Арагона є місто Сарагоса, де знаходиться завод Opel. В рамках плану реструктуризації, підготовленого GM, на цьому заводі передбачені масштабні звільнення.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас